preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

Suradnja škole i grada

Grad Opatija u svome proračunu osigurava dodatna sredstva za poboljšanje pedagoškog standarda Škole, a roditelji participiraju u financiranju dodatnih programa Škole. 


Vijesti o suradnja s gradom

Još jedan vrijedan poklon našoj knjižnici od gospodina Igora Brajdića

Autor: Fredi Glavan, 27. 2. 2020. 10:36

 [više]

Novi ulaz u PŠ Ičići i želja za nastavkom uređenja učenika i učiteljica

Autor: Fredi Glavan, 25. 10. 2019. 13:13

Čekamo konačno odobrenje Grada Opatije, kako bismo mogli otvoriti vrata PŠ Ičići. Naravno, valja još dodati ogradu i posjeći stabla, kako bi postigli određene standarde. Molimo Grad Opatiju da požuri jer je šteta što smo 90% odradili i 10% čekamo. Sigurni smo da će nas poslušati jer je suradnja osnivača i škole odlična. Hvala im unaprijed. Kad se to obavi, možemo se "baciti" na ekološko uređenje zemljišta kod novog ulaza. Učiteljice i učenici/ce jedva čekaju.

 [više]

Povelja Grada Opatije meštricama PŠ Veprinac - Čestitamo!

Autor: Fredi Glavan, 25. 10. 2019. 13:01

 [više]

Pravo na financiranje javnog prijevoza za učenike škole

Autor: Fredi Glavan, 23. 8. 2019. 09:24

Sukladno Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi pravo na financiranje javnog prijevoza imaju učenici od 1.-4. razreda koji stanuju najmanje 3 kilometara od škole i učenici od 5.-8. razreda koji stanuju najmanje 5 kilometara od škole, uz uvjet da su upisani u školu prema upisnom području. Za učenike s teškoćama osigurava se prijevoz bez obzira na udaljenost od mjesta stanovanja do škole.

Učenici koji već imaju važeću karticu Autotroleja kartu ne trebaju odlaziti u Autotrolej već će se automatski upisati pravo na učeničke kartice prema dostavljenom popisu od strane Škole, i to za cijelu školsku godinu. Učenici koji ostvaruju pravo na financiranje prijevoza, a nemaju još napravljenu karticu Autotroleja, trebaju se javiti u školu kako bi dobili potvrdu s kojom odlaze u Autotrolej napraviti karticu i upisati pravo na mjesečnu kartu (Škola na potvrdi treba naznačiti da Grad Opatija financira trošak karte 100%).

Grad Opatija, Škola i KD Autotrolej zaključit će ugovor o financiranju prijevoza učenika za školsku godinu 2019/2020.

Grad Opatija, Upravni odjel za financije i društvene djelatnosti

M.Tita 3, 51410 Opatija

T 051/680 146  F 051/701 253

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju