preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA 9. KREATIVNOG LIKOVNOG NATJEČAJA „VOLIM MLIJEKO“

Autor: Marijana Mavić, 22. 2. 2021.

Likovni rad učenice naše škole Petre Cupać iz 2. b razreda pod mentorstvom učiteljice Gordane Jedriško Popeškić u konkurenciji 8. 850 radova na temu našeg planeta Zemlje, izabran je kao jedan od četiri najuspješnija rada na 9. kreativnom likovnom natječaju Dukata „VOLIM MLIJEKO “. Njezin rad krasit će pakiranje Dukatova trajnog mlijeka koje će od ožujka biti u prodaji u trgovinama diljem Hrvatske.

 

Petrin rad izabran je kao najkreativniji u kategoriji drugih razreda osnovnih škola. Zahvaljujući Petrinom kreativnom, likovnom uratku Dukat je za cijeli pobjednički razred, učenicima isporučio veliki tetrapak, Dukatino jogurte i Čokoladno mlijeko, šalice s Petrinim radom, blokove s Petrinim radom, platnene torbe, flomastere, slikovnice Sirolandija, letke Dukatići čuvaju prirodu, diplome za ostale sudionike natječaja, te pozivnice da za vikend pogledaju online predstavu „Zamisli“ Teatra Tirena.

Virtualno proglašenje pobjednika 9. natječaja "Volim mlijeko" održano je 19. 2. 2021. godine preko Zoom aplikacije u kojoj su sudjelovali nagrađeni učenici, njihovi mentori i ravnatelji/ce škola.

Dukat se zahvalio svim učenicama i učenicima koji su s njima podijelili svoje uratke našeg plavo-zelenog planeta, kao i svim učiteljicama, učiteljima i roditeljima koji su djecu poticali i vodili u izradi malih umjetničkih djela.

Našoj Petri čestitala je i naša ravnateljica Milana Međimorec i u ime škole uručila joj poklon.

Učiteljica Gordana Jedriško Popeškić
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju