preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

OBAVIJEST O PREREGULACIJI PROMETA!

Autor: Marijana Mavić, 11. 1. 2021.

Od 13. siječnja 2021, u 8.30 sati, do 26. veljače 2021. g.

ZBOG RADOVA NA SANACIJI KOLNIKA

ZATVARA SE ZA SAV PROMET DIO ULICE RIKARDA KATALINIĆ JERETOVA (OD ULAZA U VOLOSKO DO SPOJA S ULICOM  M.TITA

Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije nastavlja radove dijela ŽC-5051 u Opatiji, u ulici Rikarda Katalinić Jeretova. 

Izvoditelj radova je L.E.-M.I.L. d.o.o. Ozalj.

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, dana 13. siječnja 2021. godine od 8.30 sati, započinje se s radovima  II. etape (dionice), na dijelu ulice Rikard Katalinić Jeretov od groblja Volosko do spoja s ulicom M.Tita i A.Štangera.

Zbog ovih radova ZA SAV PROMET ZATVARA SE DIO CESTE OD KRIŽANJA S UL. DR. IVANA POŠČIĆA DO SPOJA S ULICAMA M.TITA I A.ŠTANGERA.

ZABRANA ĆE TRAJATI DO 26. VELJAČE 2021. GODINE.

Tijekom radova, prometovanje ovom dionicom neće biti moguće, te će sav promet biti preusmjeren na Novu cestu (D-66).

Za stanovnike ulice R.K.Jeretov i Put uz Dol biti će omogućen prolaz do njihovih kuća iz pravca ulice dr. Ivana Poščića. 

Dovoz i odvoz djece za djecu u Dječjem vrtiću Volosko biti će moguć iz smjera Tošine po ulici R.K.Jeretova do groblja Voloskog, te dalje pješke do Vrtića (povratak istom trasom ili preko Puta uz Dol). Po ulici M.Tita je dovoz moguć do početka te ulice na spoju s R.K.Jeretovim i dalje pješke do Vrtića.

  1. Linija 32:

Jelačić trg – Kuk (kružni tok) – Nova Cesta – Slatina i dalje redovnom trasom u polasku i povratku. Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Lovrana privremena autobusna stajališta Volosko Vaga, Vila Andrea, Veterinarska stanica, Mala škola, Spar i 40BOX.

  1. Linija 34:

Matulji – Kuk (kružni tok) – Nova cesta – Ul. Matka Laginje i dalje redovnom trasom u polasku i povratku.

Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Opatija privremeno autobusno stajalište kod Spara i u Laginjinoj ulici.

  1. Linija 35:

U polasku prometuje trasom: Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa) – Nova Cesta – Ul. Matka Laginje – Tržica – Slatina – Veprinac.

U povratku prometuje trasom: Veprinac – Slatina – Nova Cesta – Ul. Dr. Ivana Poščića – Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa). U povratku na novoj trasi linija će koristiti autobusno stajalište u ul. dr. Ivana Poščića, kod Spara i u Laginjinoj ulici.

  1. Autobusi City busa autobus City busa prometovati će kroz Volosko, ulicom dr. Ivana Poščića i Štangerovom ulicom.

Privremene autobusne stanice biti će uspostavljene na 3 lokacije:

  • na dnu ulice dr. Ivana Poščića prije spoja s A.Štangera,
  • u centru, kod A.Štangera 46/a (Kao kakao)
  • kod A.Štangera 62 (rest.Evergreen).

Trasa i vozni red City busa u ostalom dijelu ostaju nepromijenjeni.

Kako su mogući zastoji kod prolaska autobusa kroz Volosko (zbog nepropisno parkiranih vozila i vozila opskrbe), molimo putnike i građane za razumijevanje.

 

Upravni odjel za komunalni sustav i zaštitu okoliša.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju