preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

OBAVIJEST ZA RODITELJE!

Autor: Marijana Mavić, 6. 11. 2020.

Dragi roditelji,

s obzirom na epidemiološku situaciju i nemogućnost održavanja individualnih informacija i Otvorene škole za roditelje u prostorima škole, informacije će se održavati na sljedeće načine:

1. Roditelji se mogu obratiti svim učiteljima putem elektroničke pošte. U privitku možete pronaći popis svih učitelja i njihove adrese elektroničke pošte.

2. Roditelji, uz prethodnu najavu putem maila, učitelje mogu kontaktirati na ponuđeni broj mobilnog (099-315-76-30) ili fiksnog telefona (051-703- 914) u predviđeno vrijeme informacija.

3. Roditelji se, uz prethodnu najavu, s učiteljima mogu dogovoriti i za online individualne informacije u realnom vremenu preko aplikacije MS Teams. Ako rabite aplikaciju MS Teams, u koju su uključeni svi učenici škole, a koja omogućuje međusobno uspostavljanje audio ili video poziva, putem njihovih podataka za prijavu ostvarit ćete video poziv za potrebe individualnih informacija. Aplikaciji se može pristupiti putem računala, laptopa, tableta ili mobitela. Učitelji uspostavljaju/započinju poziv na Teamsu-u, a roditelji se javljaju. Suprotno nije dozvoljeno. Za ovakav oblik informacija roditelji se moraju najaviti učiteljima putem maila. Video poziv će se održavati u vremenskom terminu koji je naveden u tablici u privitku kod svakog pojedinog učitelja, a individualni razgovor može trajati najdulje 10 minuta.

4.  U iznimnim situacijama roditelje se može pozvati na razgovor u dogovoru s razrednicom,  stručnom suradnicom (psihologinjom) i predmetnim učiteljem.

Informacije se održavaju prema terminima navedenim u tablici u privitku, uz prethodnu najavu roditelja.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju