preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ BIOLOGIJE 2020.

Autor: Marijana Mavić, 8. 10. 2020.

Županijsko natjecanje iz biologije održat će se 12.listopada 2020. u 10:00 sati.

Svaki učenik rješava pisanu zadaću u svojoj školi. 
 
Županijsko povjerenstvo proslijedit će ispite Školskim povjerenstvu u petak, 9.listopada 2020. i to imenovanim osobama koje su Županijskom povjerenstvu poslale kontakt podatke. 

Na stranicama Hrvatskog biološkog društva bit će objavljene zaporke za otvaranje pisanih zadaća za županijsko natjecanje iz biologije najkasnije jedan sat prije početka natjecanja. 
Predsjednik školskog povjerenstva je odgovoran za umnožavanje pisanih zadaća. 
Školsko povjerenstvo odmah po završetku natjecanja skenira Liste odgovora učenika pod zaporkom i elektroničkom poštom (kao jedinstveni pdf dokument, objedinjene Liste odgovora svih natjecatelja) ih dostavlja predsjedniku Županijskog povjerenstva. Originalne Liste odgovora (bez pisanih zadaća) i pridružene obrasce sa zaporkama učenika šalje zemaljskom poštom na adresu predsjednika Županijskog povjerenstva. 
Školsko povjerenstvo također je dužno, elektroničkom poštom i u tiskanom obliku, ISKLJUČIVO prema predlošku objavljenom na mrežnim stranicama AZOO (https://www.azoo.hr/index.php?view=category&id=123), dostaviti podatke o učenicima koji su sudjelovali na županijskoj razini natjecanja. Županijsko povjerenstvo ispravlja pristigle Liste odgovora (isključivo prema rješenjima koja će tajnica Državnog povjerenstva poslati elektroničkom poštom imenovanoj osobi/predsjedniku Županijskog povjerenstva po završetku pisanja pisane zadaće) i sastavlja privremene ljestvice poretka po skupinama (kategorijama/razredima) na županijskoj razini ISKLJUČIVO prema predlošku objavljenom na mrežnim stranicama AZOO (https://www.azoo.hr/index.php?view=category&id=123). Nakon objave privremenih ljestvica poretka, učenici i/ili njihovi mentori mogu podnijeti žalbu u pisanom obliku i poslati je elektroničkom poštom na adresu predsjednika Županijskoga povjerenstva u roku od 12 sati po objavi te zatražiti uvid u svoje pisane zadaće. Uvid će se obaviti na daljinu, videokonferencijski. Podnositelji žalbi bit će obaviješteni o terminu i platformi preko koje će se obaviti uvid. Ljestvica poretka učenika na županijskoj razini natjecanja u pojedinoj kategoriji, privremena je sve do objave rezultata/obrazloženja Državnog povjerenstva te dok se prema potrebi ne korigira.
 
Adresa na koju se šalje pošta je:
Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov 
Nova cesta 53
Opatija
 
E mail predsjednice Županijsko povjerenstva je 
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju