preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

ODRŽANO NATJECANJE "KLOKAN BEZ GRANICA"!

Autor: Dragica Rade, Marijana Mavić, 17. 9. 2020.

U četvrtak 17.rujna 2020. u našoj školi je održano natjecanje Klokan bez granica čiji je cilj popularizirati i razvijati interes za matematiku i prirodne znanosti te logičko i kombinatoričko mišljenje. Natjecanje se trebalo održati u ožujku, ali kako ga u to vrijeme nije bilo moguće organizirati organizirano je čim su ste stekli uvjeti.

Učenici su se natjecali u kategorijama kojima su pripadali prošle školske godine. Učenici 2.razreda pripadaju kategoriji Pčelice, 3. razreda kategoriji Leptirići, 4. i 5. razreda kategoriji Ecolier i učenici 6. i 7. razreda kategoriji Benjamin. Ukupno je sudjelovalo 49 učenika od čega je bilo 15 u kategoriji Pčelice, 10 u kategoriji Leptirići, 11 u kategoriji Ecolier i 13 u kategoriji Benjamin.

Ove godine se, za razliku od prošlih godina, zbog epidemioloških uvjeta natjecanje provelo na drugačiji način. Svaki učenik je pisao u učionici svog razrednog odjela. Ovom prilikom zahvaljujem svim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju te svim učiteljima, stručnim suradnicima i asistentima u nastavi koji su podržali ovo natjecanje i odazvali se dežurstvu u vrijeme trajanja natjecanja.

Povjerenica natjecanja Kolokan bez granica

Dragica Rade
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / www.os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju